Excavacions Malé i Hurtós

post-header

Excavacions Malé I Hurtós disposa de tota classe de maquinària, inclosos contenidors d’obra, per a facilitar al client la cerca i contractació de maquinària de qualitat per a qualsevol mena d’obra i enderrocs, el millor que s’adapti a les necessitats.

Necessites llogar contenidors d’obra a Girona i províncies? Som el que estàs buscant!

Els nostres contenidors recullen un gran volum de residus i compleixen amb els sistemes de qualitat i normatives vigents. Contenidors molt versàtils i abatibles. Disposem de contenidors que gràcies al seu tronc piramidal, permet que els contenidors s’apilin, reduït així, el cost de transport.

L’eficiència del nostre servei de recollida i transport es basa en l’optimització de cada trajecte i la gestió logística que facilita la traçabilitat de cada residu, a més a més d’optimitzar les càrregues. 

Disposem de diferents tipus de contenidors per a residus de construcció, ja sigui pel sector industrial, comercial, metal·lúrgic, d’automoció, tèxtil-moda, agroalimentària, entre d’altres.

Contenidors d’obra, servei de recollida d’amiant, contenidors de residus especials, de 3 a 12 m³, apropiats per a cada tipus de residu.

Els nostres serveis incorporen sempre tota la tramitació documental derivada del trasllat de residus perillosos i no perillosos. S’adapta perfectament a qualsevol mena d’activitat particular o professional, sempre amb la millor optimització Per ajudar a reduir l’empremta de carboni a l’hora de tractar els residus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *