Excavacions Malé i Hurtós

Male Hurtós CEO

Nosaltres

sobre nosaltres

La nostra història

La història d’Excavacions Malé i Hurtós comença l’any 1988 quan Ramon Malé com a autònom va comprar la seva primera màquina, una retroexcavadora. Gràcies a l’evolució i el bon funcionament de l’empresa aquesta va anar creixent i augmentant la seva flota de maquinària i l’any 1998 es va constituir la societat actual, Excavacions Malé i Hurtós, S.L. 

Al llarg de tots aquests anys l’evolució de l’empresa ha estat molt favorable, hem anat introduint maquinària i noves feines basant-nos en la demanda any rere any dels nostres clients. És per això que l’empresa es dedica a fer tota mena d’excavacions, fonaments, rases, desbrossaments, arranjaments de camins, esculleres, canalitzacions, lloguer de contenidors d’obra i recollida de runes, extracció, fabricació i comercialització de tota classe d’àrids. Finalment, excavacions Malé i Hurtós també disposa de tots els certificats i components necessaris per a poder realitzar correctament l’extracció d’Amiant.  Ens trobaràs a Garrigàs, a 10 minuts de Figueres, província de Girona.

150+

Projectes

L’evolució de l’empresa ha estat molt favorable al llarg dels anys, introduint nova maquinària i nous projectes.

80+

Clients

Any rere any hem introduït noves feines basant-nos en la demanda dels nostres clients.

50+

Maquinària

L’empresa disposa de diferents tipus de maquinària per a poder realitzar tota mena de tasques.

98%

Satisfacció

La satisfacció dels nostres clients és sempre màxima i vetllem perquè sigui així en tot moment.

Excavacions Malé i Hurtós

Els nostres serveis

Ens dediquem a fer tota mena d’excavacions, fonaments, rases, desbrossaments, arranjaments de camins, esculleres, canalitzacions.

Enderrocs

Al llarg de la trajectòria la nostra empresa ha dut a terme tota mena d'enderrocs. Gràcies a la maquinària que disposem per a fer aquestes feines, giratòries de grans dimensions amb pinces o cisalles.

Excavacions i moviments de terres

Gràcies a la nostra maquinària, podem executar tasques d'excavacions, moviments de terres, fonaments, cunetes, esplanades, arranjaments, canalitzacions, esculleres i desbrossaments.

Transports

Disposem de tota classe de camions per a poder realitzar un transport correcte adaptat a cada tipus de feina. Camions dúmper i altres de més grans dimensions per a transportar tota mena de material, runes, terres...

Amiant

L’empresa està inscrita al RERA amb el número 26/AG/07, que això permet realitzar totes les tasques d’extracció d’aquest material dins la normativa aplicada.

Àrids

La nostra planta està situada a la comarca de l’Alt Empordà concretament a la població de Vilarnadal. La finalitat d’aquesta és triturar i seleccionar tota mena d’àrids mitjançant diferents garbells i així arribar a aconseguir els materials desitjats.

Equips mòbils

Un altre servei que ofereix la nostra empresa és l’equip mòbil per a triturar les runes. Aquest s’utilitza majoritàriament en obres on es vol fer directament el reciclatge i la trituració de les diferents runes. Per això es disposa d’un garbell i un molí mòbil.

La història de Malé i Hurtós

Cronologia de l'empresa

1988

Primera màquina

Ramon Malé com a autònom va comprar la seva primera màquina, una retroexcavadora
1998

Societat S.L.

Augmenta la seva flota de maquinària i es constitueix la societat actual, Excavacions Malé i Hurtós, S.L.
2007

Extracció Amiant

Certificats i components necessaris per a poder realitzar correctament l’extracció d’amiant.
2023

Nova imatge

Es canvia la identitat visual de l'empresa i es renova la comunicació online.

CRONOLOGIA

Les vostres opinions: